Over Toscana

TOSCANA KUNSTSTOFKOZIJNEN

Wij zijn Toscana, uw kunststof kozijnen specialist uit Hardenberg. Met al meer dan 30 jaar ervaring in de montage. Daarnaast produceren wij zelf onze kozijnen. Wij leveren hoge kwaliteit en duurzame GEALAN kunststof kozijnen. Wij bieden onze klanten, medewerkers en leveranciers zekerheid en veiligheid. Wij zijn er voor zowel de particuliere als zakelijke markt.  Toscana is tevens een belangrijke speler in nieuw/verbouw –en renovatie projecten.

Showroom
Onder het genot van een kopje koffie kunt u in onze uitgebreide showroom de kozijnen bewonderen die wij in onze eigen productie maken.

ONS TEAM

In 1987 is Drenten Raamservice opgericht door de vorige eigenaren voor het monteren van kunststof en aluminium kozijnen. Na een aantal jaren is het productiebedrijf voor kunststof kozijnen van Toscana opgericht. In 2014 hebben Lilian ‘dochter van de vorige eigenaren’ en haar man Gert het bedrijf overgenomen. Toscana is na al die jaren nog steeds een gezond bedrijf, met vakbekwaam personeel waar kwaliteit voorop staat. Inmiddels is het team uitgegroeid naar 17 medewerkers.

 

VRAGEN? NEEM CONTACT OP