CE Normering

CE Normering

CE-markering op onze kozijnen

Veel producten die op de markt verschijnen binnen de Europese Unie moeten voorzien zijn van een CE-markering. Alle kozijnen van Toscana zijn voorzien van een CE-markering. Toscana produceert volgens de Europese regelgeving, waardoor u verzekerd bent van kozijnen van hoge kwaliteit.

CE-markering?

De CE-markering, die op veel producten te vinden is, geeft in principe aan dat het product voldoet aan de geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat voor Conformité Européenne, wat betekent dat het product in overeenstemming is met de Europese regelgeving. Deze markering verzekert de koper namens de producent dat er geen productiefouten in het product aanwezig zijn.

CE-markering op de kozijnen

Sinds 2009 moeten alle kozijnen voorzien zijn van een CE-markering. Bij kunststof kozijnen wordt specifiek gekeken of het product voldoet aan de eisen op het gebied van waterdichtheid, luchtdoorlatendheid en windbestendigheid.

De markering op de kozijnen dient als bevestiging dat het kozijn voldoet aan de wettelijke vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu volgens de richtlijnen die gelden in de EU. Door het plaatsen van een CE-sticker op onze bestellingen bevestigen wij dat we aan deze eisen voldoen.

Meer informatie over de CE-markering? Bekijk dan de website van de Rijksoverheid.

Benieuwd naar ons document CE Normering?

VRAGEN? NEEM CONTACT OP